Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mbetes"

Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

    Provimi i praktikës në infermieri, mbi 10% mbetës

Urdhri i Infermierit të Shqipërisë ka publikuar ditën e sotme listën me rreth 140 kandidatë që nuk kanë mundur të kalojnë me sukses provimin e praktikës, por që do munden

Lexo me Shume