Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "maturantet"

Matura Shtetërore, sërish protestë përpara Kryeministrisë

    Matura Shtetërore, sërish protestë përpara Kryeministrisë

Maturantët që rezultuan jofitues duke iu hequr e drejta për studime të larta, por edhe ata të pakënaqurit me të drejtën e studimit, janë mbledhur në protestë ditën e sotme.

Lexo me Shume