Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "maturante"

Publikohen rezultatet paraprake për regjistrimin e maturantëve, më 6 tetor lista përfundimtare e fazës së dytë

    Publikohen rezultatet paraprake për regjistrimin e maturantëve, më 6 tetor lista përfundimtare e fazës së dytë

Sot, më 20 shtator janë publikuar rezultatet paraprake për regjistrimin e maturantëve. Bëhet fjalë për 6.872 të regjistruar deri në orën 16:00 të ditës së sotme, ndërkohë që AKP u

Lexo me Shume

Maturantët kundër MAS-it, eventi në Facebook i protestës fshihet për shkaqe të panjohura

    Maturantët kundër MAS-it, eventi në Facebook i protestës fshihet për shkaqe të panjohura

Maturantët e këtij viti bënë të ditur gjatë ditës së sotme zhvillimin e një proteste ditën e nesërme përpara Kryeministrisë dhe Ministrisë së Arsimit, për të shfaqur haptazi pakënaqësitë lidhur

Lexo me Shume

Viti akademik 2016-2017, 31.579 studentë do të pranohen në universitetet publike dhe private

    Viti akademik 2016-2017, 31.579 studentë do të pranohen në universitetet publike dhe private

Maturantët nisën ditën e djeshme plotësimin online të formularit të aplikimit në universitet. Fillimisht do të jenë maturantët në Tiranë ata që do të vijojnë aplikimin deri më 3 gusht,

Lexo me Shume