Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Matura Shteterore"

Fituesit tek Ekonomiku, dekani Kule: Afat edhe sot, në të kundërt humbasin të drejtën

    Fituesit tek Ekonomiku, dekani Kule: Afat edhe sot, në të kundërt humbasin të drejtën

Një ditë më parë u bënë me dije kuotat e mbetura bosh në universitete pas përfundimit të fazës së dytë të regjistrimit. Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Dhori Kule, bëri

Lexo me Shume

Universiteti i Tiranës, publikohen kuotat e mbetura bosh në fakultete

    Universiteti i Tiranës, publikohen kuotat e mbetura bosh në fakultete

Dita e sotme shënon përfundimin e fazës së dytë të regjistrimit të fituesve në universitet dhe plotësimin e kuotave bosh me studentët poshtë vijës kualifikuese, të cilët nuk kanë rezultuar

Lexo me Shume