Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "maternitet"

Mbyllen maternitetet në Mat dhe Bulqizë, shtatzënat i drejtohen Lezhës dhe Tiranës

    Mbyllen maternitetet në Mat dhe Bulqizë, shtatzënat i drejtohen Lezhës dhe Tiranës

Mungesa prej vitesh e mjekëve obstetër-gjinekologë në maternitetet në Mat dhe Bulqizë është bërë shkak për mbylljen e tyre. Mësohet se prej dy muajsh në këto maternitete nuk shkon askush.

Lexo me Shume