Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "matematike"

Mendoni se nuk jeni të prirur për matematikë? Gaboheni!

    Mendoni se nuk jeni të prirur për matematikë? Gaboheni!

Është e çuditshme sesi në kulturën amerikane dhe europiane  dëgjohet shpesh: “Jam tmerrësisht keq në matematikë. Thjesht nuk kam lindur për të…” Askush në Indi apo Kinë  nuk do të

Lexo me Shume