Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mars"

(Video) NASA zbulon një panoramë të plotë të sipërfaqes së planetit Mars

    (Video) NASA zbulon një panoramë të plotë të sipërfaqes së planetit Mars

NASA ka zbuluar një panoramë të plotë të planetit Mars të marrë nga “Mastcam”  i makinerisë së agjencisë hapësinore “Curiosity Mars”, më 4 prill 2016. Kjo panoramë është një regjistrim

Lexo me Shume