Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Mark Zuckerberg"

Mark Zuckerberg në “Facebook”: Do të shkoj në Itali

    Mark Zuckerberg në “Facebook”: Do të shkoj në Itali

Themeluesi i rrjetit social “Facrbook”, Mark Zuckerberg, ka njoftuar në rrjetin social për vizitën që do të kryejë së shpejti në Itali, për të shprehur mbështetjen për pasojat tragjike të

Lexo me Shume

Mark Zuckerberg i shpreh dashurinë gruas së tij nëpërmjet kopertinës së TIME-s

    Mark Zuckerberg i shpreh dashurinë gruas së tij nëpërmjet kopertinës së TIME-s

Mark Zuckerberg themeluesi i rrjetit social Facebook, nuk ka turp të pranojë se prapa një burri të madh qëndron një grua po aq e madhe. Ka qenë vetë Mark i

Lexo me Shume

Vetëm për Mark Zuckerberg ekziston një aplikacion i tillë

    Vetëm për Mark Zuckerberg ekziston një aplikacion i tillë

Sipas “The Verge”, themeluesi i rrjetit social “Facebook”, Mark Zuckerberg, ka një buton shtesë në versionin e brendshëm të aplikacionit në iPhone-in e tij. Gjatë prezantimit “live” këtë javë, ai shpjegoi

Lexo me Shume