Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Marin Mema"

A stërviteshin grupe ekstreme në Shqipërinë komuniste?

A stërviteshin grupe ekstreme në Shqipërinë komuniste?

Që prej 10 qershorit 1964, momenti kur Enver Hoxha vendosi krijimin e fondit të solidaritetit, deri në vitin 1990, shteti shqiptar ka shpenzuar rreth 11,6 milionë dollarë në ndihmë të

Lexo me Shume

Një letër për shqiptarët e Ohrit

    Një letër për shqiptarët e Ohrit

Nga Marin Mema Përgjigje përmes fakteve për gazetën “Dnevnik” Të flasësh për Ohrin është si të tregosh një ëndërr, ndoshta për atë që fsheh por në të njëjtën kohë edhe

Lexo me Shume

“Sofra e Zotit” – nga Marin Mema

“Sofra e Zotit” – nga Marin Mema

A thua natyra ta ketë shkëputur këtë shkëmb gjigant nga diku sipërmi për ta vendosur më pas si një tryezë mbi këta shkëmbinj më të vegjël? Si mundet të ketë

Lexo me Shume