Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "maredhenie"

Marrëdhënia në çift e pasqyruar në 365 vizatime

Marrëdhënia në çift e pasqyruar në 365 vizatime

I riu amerikan Curtis Wiklund, fotograf e piktor, ka gjetur një mënyrë vërtet të veçantë për të surprizuar gruan e tij dhe për të përshkruar marrëdhënien e tyre. Pas një

Lexo me Shume