Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Malta"

Aksident ajror me 5 viktima në Maltë, nuk janë anëtarë të FRONTEX-it

    Aksident ajror me 5 viktima në Maltë, nuk janë anëtarë të FRONTEX-it

Pesë persona kanë gjetur vdekjen si pasojë e një aksidenti ajror në aeroportin e Maltës. Një avion i vogël u rrëzua rreth orës 07:30, pak minuta pasi ishte ngritur nga pista e

Lexo me Shume