Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Malia Obama"

Malia Obama do të shkojë në Harvard

    Malia Obama do të shkojë në Harvard

Barack dhe Michele Obama kanë bërë të ditur për të gjithë se vajza e tyre Malia do të bëjë pushim një vit përpara se të fillojë studimet e në Universitetin

Lexo me Shume