Blitz

Tag "Maldive"

Aurela Hoxha në Maldive. Me kë po pushon ajo?

Aurela Hoxha në Maldive. Me kë po pushon ajo?

aurela hoxha ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Aurela Hoxha e kishte paralajmëruar se, së shpejti do të sillte koleksionin e saj të ri të bikinit, provokuese dhe seksi,

Read Full Article

Pse Ledri Vula dhe Lori Hoxha janë bashkë në Maldive?

    Pse Ledri Vula dhe Lori Hoxha janë bashkë në Maldive?

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Ditët e fundit të gjithë kanë pyetur se me kë ka shkuar Lori Hoxha në Maldive. Përgjigjja erdhi. Ledri  ka postuar

Read Full Article

Vendi ku Lori kthehet gjithmonë

    Vendi ku Lori kthehet gjithmonë

  … ◄ Back Next ► Picture 1 of 3 Lori Hoxha preferon që këto ditë pranvere t’i kalojë në një nga plazhet më të bukura në botë. Mesa duket

Read Full Article