Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Makina koduese e shkrimit “Lorenz” e përdorur nga Hitleri shitet për 10 dollarë"

Makina koduese e shkrimit “Lorenz”, e përdorur nga Hitleri, shitet për 10 dollarë

    Makina koduese e shkrimit “Lorenz”, e përdorur nga Hitleri, shitet për 10 dollarë

Makina gjermane e shkrimit të koduar mësohet se është shitur në Ebay. E quajtur makina “Lorenz”, ajo përdorej për të shkëmbyer mesazhe sekrete mes Hitlerit dhe gjeneralëve të tij. Ajo

Lexo me Shume