Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "make up"

Uau! Gwen Stefani nuk ishte shfaqur kurrë kështu…

Uau! Gwen Stefani nuk ishte shfaqur kurrë kështu…

Gwen, ti je kjo? Gwen Stefani ka shpërndarë një selfie pa make-up në profilet e saj në rrjete sociale dhe njerëzve duket se u është dashur të kontrollojnë disa herë

Lexo me Shume

Nuk dini të vijëzoni mirë penelin e syve? Lutjet tuaja janë dëgjuar

Nuk dini të vijëzoni mirë penelin e syve? Lutjet tuaja janë dëgjuar

Gjatë gjithë kohës jeni munduar të arrini atë vizën perfekte të penelit të syve? Gjithë kohës ndiqni këshilla dhe video në Youtube për të perfeksionuar saktësinë e dorës tuaj kur

Lexo me Shume