Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Maestra"

Libri që do ta bëjë “50 Shades Of Grey” të duket si një “përrallë me mbret”

    Libri që do ta bëjë “50 Shades Of Grey” të duket si një “përrallë me mbret”

Kush do ta mendonte që “50 Shades Of Grey” do të kalonte në hije nga një libër tjetër? Epo, ja që erdhi dita. “Maestra”, i dalë në stendat e librarive këtë

Lexo me Shume