Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lumturi"

Studimi i lumturisë, tani degë e veçantë në universitet

    Studimi i lumturisë, tani degë e veçantë në universitet

Në botën e studimit, shpesh temat kryesore janë fizika, biologjia, kultura apo edhe ndonjë gjuhë e huaj, por asnjëherë diçka që lidhet me botën shpirtërore të njeriut, ndaj Universiteti i

Lexo me Shume