Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lule Makashi"

Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

    Bllokohen llogaritë bankare të Luli Makashit, paratë do t’u shpërndahen të mashtruarve

Gjykata e Tiranës ka vendosur të sekuestrojë llogaritë bankare të agjencisë ANDE-LM me administratore Luli Makashin dhe vajzën e saj Adeila Makashi për llogari të hetimeve të Prokurorisë së Tiranës.

Lexo me Shume