Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lufta e trete boterore"

A po vjen fundi? Në qershor parashikohet Lufta e Tretë Botërore

    A po vjen fundi? Në qershor parashikohet Lufta e Tretë Botërore

Ricardo Salazar është një pastor i cili mendon se është një Nostradamus i ri. Ai gjithashtu është me profesion jurist, jeton në Japoni dhe ka në plan të ndërtojë foltoren

Lexo me Shume