Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Low Carb"

Përdorni dietën pa karbohidrate? Ja ç’thotë ekspertja…

    Përdorni dietën pa karbohidrate? Ja ç’thotë ekspertja…

Vitet e fundit, në Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë në modë dietat me sasi të vogla karbohidratesh. Këto lloj dietash kanë zëvendësuar ato paraardhëset, që eliminonin yndyrat. Në rastin

Lexo me Shume