Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lot"

Vajza, nëse dje ju zuri gjumi duke qarë bëni mirë ta lexoni këtë artikull!

    Vajza, nëse dje ju zuri gjumi duke qarë bëni mirë ta lexoni këtë artikull!

Një listë e shkurtër se ku dhe pse qajnë zakonisht femrat: Në makinë (dëgjon Coldplay dhe qan, muzika të prek telat e zemrës apo jo?). Në trotuar (sheh një gjysh

Lexo me Shume

Sa unikë janë lotët tuaj!

    Sa unikë janë lotët tuaj!

Me sy të lirë nuk mund të shquajmë apo të dimë nga se përbëhen lotët. Mund të themi se janë të kripur, të lagësht, ovalë dhe rrëshqasin sa herë që

Lexo me Shume