Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lorenz"

Makina koduese e shkrimit “Lorenz”, e përdorur nga Hitleri, shitet për 10 dollarë

    Makina koduese e shkrimit “Lorenz”, e përdorur nga Hitleri, shitet për 10 dollarë

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 1 Makina gjermane e shkrimit të koduar mësohet se është shitur në Ebay. E quajtur makina “Lorenz”, ajo përdorej për të shkëmbyer

Lexo me Shume