Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Loje"

Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

    Irani ndalon lojën “Pokemon Go”

Autoritetet iraniane të sigurisë kanë vendosur të ndalojnë lojën “Pokemon Go”. Vendimi është marrë nga Këshilli i Lartë i Hapësirave Virtuale, organi zyrtar i mbikëqyrjes të aktivitetit në internet. Irani

Lexo me Shume