Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "live"

Vërtetohet shkencërisht kjo veti e muzikës…

    Vërtetohet shkencërisht kjo veti e muzikës…

Për herë të parë, shkencëtarët kanë treguar se të dëgjosh muzikë “live” mund të ndihmojë në uljen e hormoneve të stresit te njerëzit. Gjatë dekadës së fundit, një numër studiuesish kanë

Lexo me Shume