Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lisbonë"

(Foto) Portugali – Kërkon të bëjë “selfie”, shkatërron statujën qindravjeçare

(Foto) Portugali – Kërkon të bëjë “selfie”, shkatërron statujën qindravjeçare

… ◄ Back Next ► Picture 1 of 2 Një burrë në Lisbonë është ndaluar pasi në tentativën për të bërë “selfie” me një statujë e ka shkatërruar atë. Statuja

Lexo me Shume