Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lira gjika"

Lira Gjika: Autizmi, ja shkaqet!

Lira Gjika: Autizmi, ja shkaqet!

Duke qenë se autizmi është i vështirë për t’u identifikuar dhe shpjeguar, pasi persona të ndryshëm autikë kanë sjellje dhe reagime të ndryshme, mjekësia është vënë në punë gjatë gjithë

Lexo me Shume