Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lionel Richie"

Lionel Richie: “Nëse Adele nuk pranon të bëjë duet me mua, do ta sulmoj!”

    Lionel Richie: “Nëse Adele nuk pranon të bëjë duet me mua, do ta sulmoj!”

E keni menduar ndonjëherë se ç’do të bënit nëse Adele do t’ju refuzonte një bashkëpunim? Epo, Lionel Richie e ka menduar dhe për më tepër e ka bërë edhe publike.

Lexo me Shume