Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Linje elektrike"

Kryeministri i Kosovës sot në Tiranë, inaugurohet linja 400kv e interkonjeksionit mes dy vendeve

    Kryeministri i Kosovës sot në Tiranë, inaugurohet linja 400kv e interkonjeksionit mes dy vendeve

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa, do të jetë i pranishëm ditën e sotme në ceremoninë e inaugurimit të linjës së re të interkonjeksionit të ri 400kV. Ceremonia do të zhvillohet

Lexo me Shume