Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lindje me kemishe"

Nëna shpërndan momentin e “lindjes me këmishë” të foshnjës. Video shndërrohet në virale

    Nëna shpërndan momentin e “lindjes me këmishë” të foshnjës. Video shndërrohet në virale

Gjithkush ka dëgjuar për momentin kur një fëmijë vjen në jetë, si ai del jashtë qeses amniotike ku ka qëndruar gjatë periudhës së shtatzënisë, por jo shumë mund të kenë

Lexo me Shume