Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ligje"

10 ligjet më të tmerrshme që diskriminojnë femrat

    10 ligjet më të tmerrshme që diskriminojnë femrat

A e dinit se në disa vende të botës është e lejueshme për meshkujt të rrëmbejnë femrat nëse më pas martohen me to? A e dini gjithashtu se 9 femra

Lexo me Shume