Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "ligj"

Shpallen personat e padëshiruar në kazino, s’do lejohen ata që fundosin familjet. Del emri i parë

    Shpallen personat e padëshiruar në kazino, s’do lejohen ata që fundosin familjet. Del emri i parë

Ligji i ri për lojërat e fatit në Shqipëri vë përpara përgjegjësisë ata qytetarë që janë të prekur nga “sindroma e bixhozit”. Në këtë rast, atij i ndalohet hyrja në

Lexo me Shume

Ligj i ri për punonjësit mbipeshë: Mund të hedhin në gjyq ata që i etiketojnë si “të shëndoshë”

    Ligj i ri për punonjësit mbipeshë: Mund të hedhin në gjyq ata që i etiketojnë si “të shëndoshë”

Punonjësit mbipeshë do të kenë mundësi të hedhin në gjyq kolegët apo shefat nëse ata thonë diçka në lidhje me peshën e tyre. Philip Rostand, një jurist amerikan i cili

Lexo me Shume

Të prekurit me HIV AIDS tashmë do t’i dalloni nga tatuazhi

Të prekurit me HIV AIDS tashmë do t’i dalloni nga tatuazhi

Sipas një ligji të kaluar së fundmi në Afrikën e Jugut, të gjithë personat e prekur nga HIV do të jenë të detyruar të bëjnë një tatuazh me nënshkrimin HIV

Lexo me Shume

Belgjika miraton ligjin e ri për emigrantët, vihet në provë integrimi i tyre

    Belgjika miraton ligjin e ri për emigrantët, vihet në provë integrimi i tyre

Sulmet terroristë të 22 marsit janë bërë shkasë që qeveria belge të ndërmarrë një sërë iniciativash për të rregulluar ligjin për emigrantët, në mënyrë që mos të ketë përsëritje të

Lexo me Shume

Japoni, hyn në fuqi ligji i luftës për herë të parë pas Luftës së Dytë Botërore

    Japoni, hyn në fuqi ligji i luftës për herë të parë pas Luftës së Dytë Botërore

Sot, më 29 mars, është miratuar dhe ka hyrë në fuqi ligji mbi sigurinë ushtarake në Japoni. Vetë kryeministri Shinzo Abe ka kërkuar me ngulm votimin e këtij ligji në

Lexo me Shume