Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "LGBTI"

Shqipëria hap përpara, Qeveria miraton planin e LGBTI

    Shqipëria hap përpara, Qeveria miraton planin e LGBTI

Qeveria ka miratuar ditën e djeshme Planin Kombëtar të Veprimit për Personat LGBTI në Republikën e Shqipërisë, 2016-2020, një hap tjetër përpara ky sa i përket të drejtave dhe lirive

Lexo me Shume