Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "levizje"

(Video) 23 mënyrat në të cilat mund t’ju vrasin nëse jeni me ngjyrë në Amerikë

    (Video) 23 mënyrat në të cilat mund t’ju vrasin nëse jeni me ngjyrë në Amerikë

Ky është titulli i një videoje sensibilizuese të Mic. në bashkëpunim me Alicia Keys dhe lëvizjen “We Are Here” në kuadër të #BlackLivesMatter. Beyonce, Rihanna, Bono, Jennifer Hudson, Pink, Adam

Lexo me Shume