Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lepuj"

Sia ka një kërkesë për Kim Kardashian…

    Sia ka një kërkesë për Kim Kardashian…

Padyshim që Sia është një nga artistet më të kompletuara të muzikës botërore. Kjo është parë në muzikën që ajo bën, në tekstet mjaft domethënëse që shkruan dhe së fundmi

Lexo me Shume