Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "lekura"

Shikoni ku ka arritur shkenca! Ja çfarë është prodhuar në një laborator në Japoni

    Shikoni ku ka arritur shkenca! Ja çfarë është prodhuar në një laborator në Japoni

Shkenca sot vrapon shpejt, aq sa ndonjëherë nuk arrijmë t’i absorbojmë arritjet e saj. Shkencëtarët japonezë kanë krijuar testin e lëkurës artificiale me gjithë vështirësitë që ky eksperiment përmbante e që u

Lexo me Shume