Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lejim"

Rusia lëshon pe, njeh simbolet shtetërore të Kosovës

    Rusia lëshon pe, njeh simbolet shtetërore të Kosovës

Rusia ka vendosur të lëshojë pe dhe të lejojë pjesëmarrësit nga Kosova që të përfaqësojnë vendin e tyre në Kampionatin Europian të Xhudos. Trajneri Driton Kuka ka postuar në rrjetin

Lexo me Shume