Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Legjenda urbane"

Ja pse eksperimenti rus i gjumit është akoma tmerrues edhe sot

    Ja pse eksperimenti rus i gjumit është akoma tmerrues edhe sot

Ju kujtohet kur shkruam rreth legjendave urbane që janë të vërteta? Ne po ju rikthejmë në memorie një nga këto histori, atë të eksperimentit rus të gjumit. Ky eksperiment është

Lexo me Shume

Legjendat më të tmerrshme urbane që janë thënë ndonjëherë

    Legjendat më të tmerrshme urbane që janë thënë ndonjëherë

Keni dëgjuar për legjendat urbane? Sot ato janë kthyer në mite dhe folklor i së shkuarës, por te disa prej tyre ka kaq shumë elemente reale, sa të gjithë vrasim

Lexo me Shume