Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Legalizimet"

Legalizimet, cili është afati i ri për pagesën e truallit?

    Legalizimet, cili është afati i ri për pagesën e truallit?

Afati për pagesën e parcelës ndërtimore për ndërtimet pa leje është shkurtuar. Nga 45 ditë që ishte, në bazë të ligjit të ri që hyn në fuqi sot, pagesa duhet të kryhet

Lexo me Shume