Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lavdrim Muhaxheri"

Lavdrim Muhaxheri është gjallë

    Lavdrim Muhaxheri është gjallë

Simpatizantë të terroristit kosovar Lavdrim Muhaxheri dhe Shtetit Islamik kanë publikuar një fotografi të Lavdrimit,  ku ky i fundit shfaqet me veshje saudite në kokë, çka tregon për një ngritje

Lexo me Shume