Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Lamar"

Khloe Kardashian: “Divorci mund ta çojë Lamar drejt vdekjes”

    Khloe Kardashian: “Divorci mund ta çojë Lamar drejt vdekjes”

Khloe Kardashian ka anuluar emisionin e saj këtë javë, pasi ka qëndruar pranë Lamar i cili nuk heq dorë nga përdorimi i alkoolit. Lamar ka konsumuar alkool kur ka qenë

Lexo me Shume