Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Laiciteti"

Kryeministri Rama urdhëron mësimin e fesë në shkolla, në rrezik laiciteti

    Kryeministri Rama urdhëron mësimin e fesë në shkolla, në rrezik laiciteti

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka vendosur në mënyrë arbitrare futjen e edukimit fetar në shkollat publike 9-vjeçare. Me urdhër të tij, Ministria e Arsimit së bashku me Institutin e

Lexo me Shume