Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kutia e zeze"

Aksidenti ajror, helikopteri pati defekt në bisht

    Aksidenti ajror, helikopteri pati defekt në bisht

Teksa pritet që grupi hetimor, në përbërje të të cilit janë ekspertë të firmës “Eurocopter” dhe amerikanë, të bëjë analizimin e plotë të kutisë së zezë për të hedhur dritë

Lexo me Shume

Aksidenti ajror, nxirret kutia e zezë e helikopterit. Ministria e Mbrojtjes urdhëron hetim administrativ

    Aksidenti ajror, nxirret kutia e zezë e helikopterit. Ministria e Mbrojtjes urdhëron hetim administrativ

Tri ditë pas rrëzimit të helikopterit në Liqenin e Shkodrës, ekspertët amerikanë dhe shqiptarë kanë mundur të nxjerrin kutinë e zezë të helikopterit EC145, që do të dërgohet në Prokurorinë

Lexo me Shume

Aksidenti ajror, nxirren nga uji mbetjet e helikopterit, ende jo kutia e zezë

    Aksidenti ajror, nxirren nga uji mbetjet e helikopterit, ende jo kutia e zezë

Në operacionin e zhvilluar përgjatë ditës së sotme janë arritur të nxirren nga uji mbetjet e helikopterit EC-145, i cili u rrëzua dy ditë më parë në Liqenin e Shkodrës.

Lexo me Shume