Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kurve"

Dola vetëm dhe më bënë kurvë!

    Dola vetëm dhe më bënë kurvë!

  Kisha kaluar një javë të zhurmshme dhe të lodhshme. E premte mbrëma… Vendosa të vishja fustanin tim të preferuar, i cili edhe pse modest më tregon linjat e trupit.

Lexo me Shume