Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kursi i Kembimit Valutor"

Fushë-Krujë, grabitet një pikë këmbimi valuator

    Fushë-Krujë, grabitet një pikë këmbimi valuator

Një tjetër grabitje është shënuar ditën e sotme. Mësohet se disa persona të paidentifikuar ende kanë grabitur një sasi parash nga një pikë e këmbimit valuator dhe më pas janë

Lexo me Shume

Kursi i këmbimit valutor

    Kursi i këmbimit valutor

Kursi zyrtar i këmbimit (“fiksi”) llogaritet sipas udhëzimit “Mbi mënyrën e llogaritjes së “fiksit” të kursit të këmbimit të lekut në Bankën e Shqipërisë” miratuar me vendim të Këshillit Mbikëqyrës,

Lexo me Shume