Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kulture"

Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

    Ana e errët e shoqërisë moderne, pasqyruar në ilustrimet surrealiste të artistit polak

Artisti polak, gjithashtu dhe bashkëthemelues i Morski Studio, krijon imazhe sureale me kuptim të fshehtë. Ai është diplomuar nga Fakulteti i Dizajnit për degën “Dizajn i Ambienteve të Brendshme” dhe

Lexo me Shume

“Vepra e Caravaggios” e gjetur në papafingo është e falsifikuar

    “Vepra e Caravaggios” e gjetur në papafingo është e falsifikuar

Pronarët e një shtëpie të vjetër në Toulouse kanë gjetur në papafingon e tyre një  pikturë të madhe të pluhurosur.  Ajo është një pikturë në stilin e Caravaggios. Heroina biblike Judith 

Lexo me Shume