Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kulla e Sahatit"

Bashkia e Tiranës njofton: Vizitat në Kullën e Sahatit do jenë me pagesë

    Bashkia e Tiranës njofton: Vizitat në Kullën e Sahatit do jenë me pagesë

Këshilli Bashkiak ka propozuar që hyrja në Kullën e Sahatit të lejohet kundrejt pagesës, duke qenë se ajo është një ndër simbolet më të rëndësishme dhe identifikuese të Tiranës. Në

Lexo me Shume

Restaurohet “Sahati i Tiranës”, nga sot mund ta vizitojë çdokush

    Restaurohet “Sahati i Tiranës”, nga sot mund ta vizitojë çdokush

Nga sot, “Kulla e Sahatit” mund të vizitohet nga çdokush që dëshiron. Në ceremoninë e hapjes ishin të pranishëm përfaqësues të institucioneve që bashkëpunuan në jetësimin e këtij projekti: Bashkia e

Lexo me Shume