Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kulla e Pizës"

(Video) Kulla më e pjerrët në botë? Nuk është më ajo e Pizës!

    (Video) Kulla më e pjerrët në botë? Nuk është më ajo e Pizës!

Tashmë nuk është më kulla e famshme e Pizës ndërtesa më e pjerrët në botë! Vendin e parë e ka zënë një kishë në veri të Gjermanisë. Kisha e Suurhusen 

Lexo me Shume