Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kukesi"

Kukës, mbyllet përfundimisht filiali i Universitetit të Tiranës

    Kukës, mbyllet përfundimisht filiali i Universitetit të Tiranës

Filiali i Universitetit të Tiranës në Kukës është mbyllur përfundimisht. Me vendim të qeverisë, prej vitit 2014 nuk u dhanë më kuota për këtë filial, ndërkohë që gjatë kësaj kohe

Lexo me Shume

Eksodi i ’99-s, Nishani dekoron me “Nderi i Kombit” qytetin e Kukësit

    Eksodi i ’99-s, Nishani dekoron me “Nderi i Kombit” qytetin e Kukësit

Presidenti i Republikës së Shqipërisë, Bujar Nishani, i ka dhënë dekoratën e lartë “Nderi i Kombit” qytetit të Kukësit për kontributin e madh dhënë qytetarëve të Kosovës gjatë eksodit dhe

Lexo me Shume