Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "Kujdestarja"

Dhunoi jetimin 3-vjeçar, kujdestarja Dafina Fama dënohet me shërbim prove

    Dhunoi jetimin 3-vjeçar, kujdestarja Dafina Fama dënohet me shërbim prove

Kujdestarja Dafina Fama, e cila pak kohë më parë u akuzua për dhunën e ushtruar ndaj jetimit 3-vjeçar në Shtëpinë e Fëmijës në Durrës, është dënuar me 18 muaj shërbim

Lexo me Shume