Blitz | Kliko dhe Informohu

Tag "kufiri"

Blerjet online, kufiri ulet në 45 euro

    Blerjet online, kufiri ulet në 45 euro

Burime zyrtare të Ministrisë së Financave bëjnë të ditur se është vendosur që kufiri i pataksueshëm për blerjet online të ulet në 45 euro nga 150 euro. Më parë ishte

Lexo me Shume